Artık bir elektronik makina haline gelen araç motorlarında, arızalar daha komplike ve tespiti daha karmaşıktır. Bir arızayla karşılaşıldığında, arızanın zamanında ve doğru olarak tespit edilmesi zaman ve para kayıplarını en aza indirmekte, arızanın yayılmasını engellemektedir.  Yanlış arıza tespiti yanlış parçanın değiştirilmesine, daha sonra arızanın tekrarlanmasına sebep olmaktadır. Bu durumda müşterinin aracı bir deneme tahtasına dönüşür, tamir maliyeti artar.

Motor elektroniğinin karmaşıklığına ve arıza teşhisinin zorluğuna örnek olarak;  fabrikadan yeni çıkmış sıfır kilometre ve henüz müşteriye satılmamış aracın haftalarca yetkili serviste çalıştırılamaması durumudur. Araçla ilgili tüm bilgiler, tüm teknolojik cihazlar, tüm arıza teşhis aletlerine rağmen, bazen hayalet arıza denen ve bir türlü teşhis edilemeyen arızalar olabilmektedir.

Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlarımız ile bu süreyi ve maliyeti minimize ediyoruz. KORESAN olarak sizin maliyetinizi düşürerek memnuniyetinizi artırmak öncelikli amacımızdır. 

Kategoriler: Genel

TY BİLİŞİM HİZMETLERİ